FRITSTAXI.NL

Contact

taxis

Fritstaxi
Glansvogellaan 6
2496 LR Den Haag
Nederland
E-mail: fritstaxi@msn.com
Tel: +31 (0)622 395 536

Heeft een vraag, vul dan ons contactformulier in of zend een e-mail, u wordt zo spoedig mogelijk geantwoord. Voor vragen met een urgent karakter kunt u ons bereiken via +31 (0)622 395 536

Vooruit boeken

Bij Fritstaxi doen wij altijd onze uiterste best een zo hoogwaardig mogelijk product te leveren, omdat te kunnen realiseren, stellen wij het op prijs als u reserveringen, een paar uur of dagen, te voren bij ons plaatst. U heeft dan altijd uw voertuig op de afgesproken locatie op het juiste tijdstip, zonder ongewenste wachttijden. Hiermee komen wij tegemoet aan de hoge verwachtingen die u van ons heeft.

Pin en creditcard betalingen

Naast het comfort en plezier wat u beleeft aan onze diensten, bieden wij u ook betaal gemak aan. U kunt bij Fritstaxi met uw creditcard/Pin/Maestro betalen. Veilig, gemakkelijk en vooral betrouwbaar.

logoccpinmaestro

Opmerking!

Let u er wel op dat als u ons een reservering per reserveringsformulier of e-mail verstuurt, u dit minimaal 12 uur van te voren doet. Voor reserveringen met een spoedeisend karakter kunt u telefonisch contact met ons opnemen van 07:00am t/m 22:00pm.
Algemene voorwaarden ©2011 Disclaimer