Contact

Contact Gegevens

Fritstaxi
Glansvogellaan 6
2496 LR Den Haag
Nederland
E-mail: fritstaxi@msn.com
Tel: +31 (0)622 395 536

Heeft u een vraag zend dan een e-mail, u wordt zo spoedig mogelijk geantwoord. Voor vragen met een urgent karakter kunt u ons bereiken via +31 (0)622 395 536

Vooruit boeken

Bij Fritstaxi doen wij altijd onze uiterste best een zo hoogwaardig mogelijk product te leveren, omdat te kunnen realiseren, stellen wij het op prijs als u reserveringen, een paar uur of dagen, te voren bij ons plaatst. U heeft dan altijd uw voertuig op de afgesproken locatie op het juiste tijdstip, zonder ongewenste wachttijden. Hiermee komen wij tegemoet aan de hoge verwachtingen die u van ons heeft.

Pin en creditcard betalingen

Naast het comfort en plezier wat u beleeft aan onze diensten, bieden wij u ook betaal gemak aan. U kunt bij Fritstaxi met uw creditcard/Pin/Maestro betalen. Veilig, gemakkelijk en vooral betrouwbaar.

Opmerking!

Let u er wel op dat als u ons een reservering per reserveringsformulier of e-mail verstuurt, u dit minimaal 12 uur van te voren doet. Voor reserveringen met een spoedeisend karakter kunt u telefonisch contact met ons opnemen van 07:00am t/m 22:00pm.

Reserveringsformulier Fritstaxi

Wilt u een reservering maken, verstuur dan dit formulier. Wij zullen uw reservering zo spoedig mogelijk bevestigen. Zonder deze bevestiging kunnen wij uw reservering niet garanderen. Voor spoedeisende zaken zijn wij telefonisch bereikbaar via +31(0)622 395 536. Let er wel op dat u alle velden welke voor u van toepassing zijn goed invult.

Chat openen
1
Heeft u een vraag zend dan een stuur dan een bericht, u wordt zo spoedig mogelijk beantwoord.