Waar vind u het Meeting Point op Amsterdam Schiphol Airport?

Waar vind u het Meeting Point op Amsterdam Schiphol Airport?

Als u of uw gasten en relaties aankomen op Amsterdam Schiphol Airport, gebeurt het vaak dat zij moeite hebben om bij het meetingpoint te komen. Het is ook moeilijk om uw weg te vinden op zo’n groot en druk vliegveld. De beste manier om snel uw chauffeur te ontmoeten is om na het laatste douanecontrolepunt direct naar het meetingpoint(richting treinen) in de centrale hal(Schiphol Plaza) te lopen. Er is maar één meetingpoint op de luchthaven, daarom is dit de plek bij uitstek om onze chauffeurs te ontmoeten. Zij staan voor u klaar met een naamkaart in de hand, zodat u hen direct kan herkennen.

U kunt het Meetingpoint vinden in de centrale hal van Schiphol Plaza tegenover de NS kaartverkooploketten en pal naast de rood/wit geblokte Coda en treinperron 1 en 2.

Ook kunt u de zwarte wegwijsborden met gele letters volgen in de richting van Meeting point.

Mocht u onverhoopt uw chauffeur toch niet kunnen vinden, dan kunt u ons altijd bereiken via +31(0)622 395 536. En onthoudt AUB: Uw chauffeur is op de luchthaven en wacht op u!

Reserveringsformulier Fritstaxi

Wilt u een reservering maken, verstuur dan dit formulier. Wij zullen uw reservering zo spoedig mogelijk bevestigen. Zonder deze bevestiging kunnen wij uw reservering niet garanderen. Voor spoedeisende zaken zijn wij telefonisch bereikbaar via +31(0)622 395 536. Let er wel op dat u alle velden welke voor u van toepassing zijn goed invult.

Chat openen
1
Heeft u een vraag zend dan een stuur dan een bericht, u wordt zo spoedig mogelijk beantwoord.