Diensten van Frits Taxi

Diensten

Airport Taxi Service

Fritstaxi heeft zich de afgelopen jaren gespecialiseerd in vliegveldtransfers voor de regio Haaglanden, Rijnmond, Delfland en het Westland. Wij zijn zowel uw taxi naar de luchthavens, als taxi vanaf de verschillende luchthavens.

Luchthaven ophaalservice

Behalve uw taxi naar het vliegveld verzorgen wij ook een eventuele ophaalrit. Geeft u de naam met het mobiele tel.nummer van de passagier, het vluchtnummer, de aankomstdatum en aankomsttijd aan ons door, dan staat één van onze representatieve chauffeurs, u of uw gasten op te wachten bij het meetingpoint op de luchthaven, met een naamkaart van bedrijf of passagier.

Business Taxi Service

Kwaliteit, perfectie, service en discretie zijn de sleutelwoorden die Fritstaxi tot een begrip in het V.I.P.- en directievervoer hebben gemaakt. De wagen, chauffeur en de route worden tot in detail voorbereid en verzorgd of eventueel naar uw eigen specifieke eisen en wensen uitgevoerd.

Veiligheid

Fritstaxi vindt veiligheid een eerste vereiste, hiervoor zijn alle wagens van Fritstaxi uitgerust met de laatste ontwikkelingen op veiligheidsgebied, zoals ABS, EPS, PTS en SRS-airbags. Vanzelfsprekend zijn zij standaard voorzien van een brandblusapparaat, lifehammer en eerste hulp verbanddoos. Onze wagens zijn altijd van een recent bouwjaar en verkeren in optimale staat van onderhoud en zijn altijd schade, reclame en rookvrij!

Comfort met klasse

De wagens van het Fritstaxi wagenpark zijn zeer luxueus uitgevoerd en uitermate geschikt voor zakelijk vervoer. Zowel voor- als achterin zijn de wagens voorzien van hoofdsteunen en leesverlichting, zodat u ook achterin verzekerd bent van optimaal comfort en ook ’s avonds ongestoord kunt werken. Om het comfort te verhogen zijn al onze wagens voorzien van een automatische transmissie, airconditioning en telefoon, alsmede geavanceerde GPS-navigatiesystemen welke de chauffeurs ondersteunen bij het bepalen van de meest optimale route.

Ophaalpunten

Vertrek 2 Deur F

Vertrek 3 Deur C

Reserveringsformulier Fritstaxi

Wilt u een reservering maken, verstuur dan dit formulier. Wij zullen uw reservering zo spoedig mogelijk bevestigen. Zonder deze bevestiging kunnen wij uw reservering niet garanderen. Voor spoedeisende zaken zijn wij telefonisch bereikbaar via +31(0)622 395 536. Let er wel op dat u alle velden welke voor u van toepassing zijn goed invult.

Chat openen
1
Heeft u een vraag zend dan een stuur dan een bericht, u wordt zo spoedig mogelijk beantwoord.